Ai pierdut un caine sau o pisica?

Ati pierdut un animal (caine, pisica)? Iata ce trebuie sa faceti pentru a va recupera cainele sau pisica in cel mai scurt timp:

  1. Daca animalul este microcipat accesati pagina www. petcip.ro si cautati in rubrica de animale gasite. Daca nu e afisat niciun anunt cu animalul Dvs., dati alerta de animal pierdut cu cat mai multe amanunte depre zona in care l-ati pierdut, rasa, sex, greutate, culoarea parului, daca detine zgarda, daca are un semn particular, s.a., asta numai daca animalul Dvs. este intregistrat in baza de date petcip.ro. Daca nu este inregistrat, faceti-o cat mai repede!
  2. Cautati in anunturile din ziare sau alte pagini web, site-uri de socializare la rubrica de animale pierdute.
  3. Intregistrati-va animalul pe cat mai multe site-uri care va ofera posibilitatea gasirii animalului Dvs.
  4. Faceti afise cu animalul Dvs. pierdut si lipitile in zona in care l-ati pierdut.
  5. Anuntati pierderea cainelui sau a pisicii la postasi, gardieni publici, serviciile de salubritate sau alte persoane care prin meseria lor acopera zona in care l-ati pierdut.
  6. Anuntati pierderea cainelui sau a pisicii la Asociatiile/Fundatiile de specialitate, la adaposturile de caini, la hingheri, la Clinicile veterinare din zona pierderii.
  7. Dati anunt cu animalul Dvs. pierdut in ziare si TV, site-uri de socializare, petshopuri, supermaketuri.
  8. Nu uitati sa va lasati datele de contact in toate aceste anunturi.
  9. Daca animalul nu detine un microcip pentru identificare, sunati la numarul de telefon 0747224142 sau trimiti un email la adresa contact@petcip.ro si echipa petcip.ro va va ajuta in gasirea cainelui sau a pisicii.